×
Biuro obsługi klienta
Poniedziałek - Piątek
8.00 - 15.00
Sobota - Niedziela
nieczynne
Serwis urządzeń
Poniedziałek - Piątek
08.00 - 15.00
Sobota - Niedziela
nieczynne
Potrzebujesz więcej pomocy?
Skontaktuj się
Potrzebujesz pomocy? zadzwoń: tel. (+48) 58 556 43 29
OBSŁUGA KLIENTA
SERWIS MASZYN
WYNAJEM MASZYN
INFO
Home
Aktualności
O firmie
Katalog maszyn
Kategorie maszyn
Biofiltry
Detektory metali
Formierka do burgera hachee
Gilotyny
Klipsownice
Komory do gotowania
Komory do pieczenia i smażenia
Komory intensywnego chłodzenia
Komory wędzarnicze
Kostkownice do mięsa (uniwersalne)
Kostkownice do sera
Krajalnice
Kutry misowe
Kutry przelotowe
Linia do Cevapcici
Linia do porcjowania mięsa
Linie produkcyjne
Łuskarki lodu
Masownice
Mieszałki
Nadziewarki
Nastrzykiwarki
Ostrzałki do noży
Pakowaczki
Peelerki
Porcjomaty
Rozmrażanie
Separatory
Skórowaczki
Systemy kalibracji i odwieszania
Systemy mgłowe
Uniwersalne maszyny formujące
Urządzenia myjące
Wagi kontrolne
Wilki
Wynajem maszyn
Maszyny używane
Serwis
Kontakt
Katalog maszyn
Maszyny do panierowania, zawijania, smażenia, pieczenia.
Wyświetlanie 1–9 z 14 wyników
Sortuj wg popularności
Sortuj wg średniej oceny
Sortuj od najnowszych
Sortuj po cenie od najniższej
Sortuj po cenie od najwyższej
System gotowania SCHOMAKER WKS
ZOBACZ WIĘCEJ
Piec konwekcyjny taśmowy SCHOMAKER SHC
ZOBACZ WIĘCEJ
Systemy głębokiego smażenia typu SFT-T i SFE-T SCHOMAKER
ZOBACZ WIĘCEJ
System ciągłego smażenia typu SFE i SFT SCHOMAKER
ZOBACZ WIĘCEJ
Smażalniki do produkcji ciągłej typu SFE – E 1.600 / 600 SCHOMAKER
ZOBACZ WIĘCEJ
Kontaktowy system pieczenia SCHOMAKER SKB
ZOBACZ WIĘCEJ
Maszyna do zanurzania produktów w tempurze SCHOMAKER SMD
ZOBACZ WIĘCEJ
Maszyna do marynowania SCHOMAKER SMD
ZOBACZ WIĘCEJ
Aplikator suchych przypraw SCHOMAKER STWC
ZOBACZ WIĘCEJ
1
2
TOP